Gedragstherapie

U kunt bij Pim hondenopvoeding contact opnemen voor gedragstherapie. Hierbij moet ik wel vermelden dat ik samen met een praktijkbegeleider bij u thuis kom. De praktijkbegeleider die mee zal gaan is zelf al lange tijd gedragstherapeut bij Quiebus en heeft daarnaast ook nog de opleiding praktijkbegeleider gevolg bij Quiebus.

Als u zich aanmeld krijgt u dus gewoon een volledige therapie bij u thuis. Verder helpt u mij een stapje op weg naar het behalen van mijn diploma's.

Voor de opleiding moet ik minimaal 6 oefen casussen hebben gedaan en 4 examen casussen. De examen casussen moeten allemaal voldoende zijn. Deze eis is om ervoor te zorgen dat iedereen die een Quiebus gedragstherapeut benaderd er altijd van uit kan gaan dat deze over de juiste kennis en papieren beschikt. 
 • Wordt ook fan op facebook

 • VOL!! instroom puppy, woensdagavond

  meld u snel aan, vol = vol! Wel volgt er een nieuwe tijd. Start 11 maart instroom van 20:00 tot 20:45 uur Daarna volgen continu nieuwe instroom groepen. Want wachten met een pup is nooit goed.

  Theoriavond, dinsdagavond

  17 maart zal er weer een theorieavond plaatsvinden. Hier gaan we in op hoe je hond communiceert en wat hij daar meer bedoeld. Wil u graag de avond bij wonen meld u dan aan. Bent u niet van de hondenschool is deel namen mogelijk voor een kleine vergoeding van €5,-
 • fotoalbum

  afbeelding
  Logo Pim
  afbeelding
  afbeelding
  afbeelding
  afbeelding
  afbeelding
  afbeelding
  afbeelding
  afbeelding

Stuur ons een E-mail